elsaa-address-icon

BAU TEHNIK D.O.O., TOMAČEVO 1, 1000 LJUBLJANA

elsaa-phone-icon

+386 31 613 588 

elsaa-phone-icon

+386 70 352 278

elsaa-mail-icon

info@bautehnik.si

GRADITE Z NAMI

Pri podjetju Bautehnik smo prepričani, da je naša zagnanost, odlična klima znotraj podjetja, ključ do uspeha.
Smo hitro rastoče podjetje, ki si prizadeva za trajnostno rast in razvoj.

Zaradi obsega dela iščemo motivirane posameznike, ki bodo soustvarjali našo vizijo in prispevali k gradnji boljšega jutri.
Spodaj so navedena področja dela, na katera se lahko prijavite. Pridružite se naši ekipi in skupaj ustvarjajmo boljšo prihodnost!

PROSTA DELOVNA MESTA

delavec

KNAUFAR

Iščemo izkušenega knaufarja, ki bo odgovoren za izvedbo suhomontažnih del. Pričakujemo strokovno znanje in izkušnje na področju namestitve knauf plošč, stenskih in stropnih oblog ter zaključnih del.

delavec

SLIKOPLESKAR

Vabimo slikopleskarja, ki ima izkušnje z barvanjem in dekorativnimi tehnikami. Pričakujemo znanje premazov in tehniko nanašanja. Pripravljenost za delo v ekipi ter natančnost pri izvedbi del sta ključnega pomena.

delavec

GRADBINEC

Iščemo gradbenega delavca za različna dela na gradbišču. Pričakujemo osnovno znanje gradbenih postopkov in zanesljivost pri izvajanju del. Kandidat naj bo fizično pripravljen za delo na terenu in pripravljen sodelovati v timu.

delavec

GRADBENI TEHNIK

Vabimo gradbenega tehnika, ki bo sodeloval pri načrtovanju in izvajanju gradbenih projektov. Pričakujemo strokovno znanje s področja gradbeništva, izkušnje s projektnim vodenjem ter odlično poznavanje gradbenih materialov in tehnologij.

PRIJAVI SE

Pridruži se naši dinamični ekipi in skupaj z nami soustvarjaj prihodnost, kjer lahko svoje ideje udejanjiš in se razvijaš v spodbudnem delovnem okolju.